Fotokopirnica

Copy Center nastoji da svaku Vašu zamisao pretoči u realna rješenja. Od samog osnivanja 2013. godine, fokusirani smo na pružanje usluga štampe, fotokopiranja, skeniranja i koričenja dokumenata po čemu smo prepoznatljivi. 

 

Rukovodeći se idejom da raspoloživa sredstva ulažemo u jačanje proizvodnih kapaciteta i proširenje asortimana, uspjeli smo da u potpunosti ostvarimo viziju sa početka rada, što nam daje podstrek da i dalje postavljamo još ambicioznije ciljeve.

 

Uz konstantan rast našeg poslovanja, proširen je i prvobitni portfolio na oblast dizajna i štampu ražličitih formata. Danas se možemo pohvaliti kvalitetom usluga štampanog materijala u digitalnoj i offset tehnologiji koje ispunjavaju visoke standarde tržišta, te ujedno i visoke zahtjeve renomiranih klijenata.

 

Poslovni koncept kojeg se pridržavamo jeste pronalaženje najkvalitetnijih dizajnerskih rješenja uz poštovanje želja naših klijenata. Zajedno sa vama u stanju smo da ispunimo sva očekivanja i realizujemo i najzahtjevnije projekte, na obostrano zadovoljstvo. 

 

Naš kreativan i ljubazan tim koji odlikuje potpuna posvećenost poslu i izuzetna profesionalnost, pomoći će Vam da napravite pravi izbor proizvoda kojima ćete upotpuniti poslovni imidž, unaprijediti poslovanje i, jednostavno, biti primijećeni. 

 

Sa nama dobijate punu podršku od idejnog rješenja do finalnog proizvoda, čime garantujemo da ćete privući pažnju i ostaviti upečatljiv utisak.