O NAMA

Copy Center nastoji da svaku vašu zamisao pretoči u realna rješenja. Od samog osnivanja 2013. godine, fokusirani smo na pružanje usluga štampe, dizajna, fotokopiranja, skeniranja i koričenja dokumenata po čemu smo prepoznatljivi. 

 

Rukovodeći se idejom da raspoloživa sredstva ulažemo u jačanje proizvodnih kapaciteta i proširenje asortimana, uspjeli smo da u potpunosti ostvarimo viziju sa početka rada, što nam daje podstrek da i dalje postavljamo još ambicioznije ciljeve.

 

Uz konstantan rast našeg poslovanja, proširen je i prvobitni portfolio na oblast dizajna i štampu ražličitih formata. Danas se možemo pohvaliti kvalitetom usluga štampanog materijala u digitalnoj i offset tehnologiji koje ispunjavaju visoke standarde tržišta, te ujedno i visoke zahtjeve renomiranih klijenata.

 

Poslovni koncept kojeg se pridržavamo jeste pronalaženje najkvalitetnijih dizajnerskih rješenja uz poštovanje želja naših klijenata. Zajedno sa vama ispunjavamo sva očekivanja i realizujemo i najzahtjevnije projekte, na obostrano zadovoljstvo. 

 

Naš kreativan i ljubazan tim koji odlikuje potpuna posvećenost poslu i izuzetna profesionalnost, pomoći će vam da napravite pravi izbor proizvoda kojima ćete upotpuniti poslovni imidž, unaprijediti poslovanje i, jednostavno, biti primijećeni. 

 

Sa nama dobijate punu podršku od idejnog rješenja do finalnog proizvoda, čime garantujemo da ćete privući pažnju i ostaviti upečatljiv utisak. 

REFERENCE

Ponosni smo na klijente koji su nam poklonili svoje povjerenje kroz dugogodišnju saradnju. 

Ukoliko se ne nalazite na postojećoj listi, biće nam zadovoljstvo da Vas uvjerimo zbog čega vrijedi da postanete dio naše referentne liste u budućem periodu.

Rekli su o nama:

Ponosni smo na sve pohvale koje ste nam uputili. To je znak da se krećemo u pravom smjeru i ujedno motivacija da istrajemo na svom putu ka novim izazovima i uspjesima.  Nastojaćemo da i dalje budemo lideri u ovoj oblasti i vaše povjerenje opravdamo na najbolji mogući način. 

 • Dugogodišnja saradnja sa Copy Centrom bazirana je na uzajamnom povjerenju i maksimalnoj posvećenosti našim potrebama. S obzirom da smo agencija koja sarađuje sa klijentima koji preferiraju visoke standarde kvaliteta kod svih vrsta štampe, a Copy Center uspijeva da odgovori i na naše najzahtjevnije upite, možemo reći da smo pronašli sigurnog, pouzdanog i posvećenog partera.
  Congress Travel
  Agencija za organizaciju događaja i oblasti kongresnog turizma
 • Osim što su prepoznatljivi kao profesionalan, kreativan i ljubazan tim mladih ljudi, njihov entuzijazam je usmjeren ka neprestanom uvođenju inovacija u oblasti štampe i dizajna. Uvijek nam ponude nove ideje kojima budemo više nego zadovoljni, a to primijete i naši klijenti. Toplo preporučujemo usluge Copy Centra svima koji traže, prije svega, kvalitetnu a brzu uslugu, moderan dizajn i funcionalna rješenja.
  GIZ
  German Cooperation
 • Mogu samo da uputim pohvale ekipi iz Copy Centra koja je uvijek spremna da pomogne u selekciji naboljih opcija kada su u pitanju dizajn, vrsta štampe kao i odabir pravih materijala za sve prilike sa jedne, i u skladu sa budžetom kojim raspolažete, sa druge strane. Obratite se za usluge kopiranja, štampe svih formata profesionalcima koji to najbolje rade. Siguran sam da ćete biti više nego zadovoljni!
  Hilton
  Hotels & Resorts
 • Copy Center je prava adresa ukoliko želite da dobijete kompletan servis na jednom mjestu. Brza i efikasna usluga, ažurnost i susretljivost na koju ćete naići već pri prvom susretu, pridobiće veoma brzo Vašu naklonost i povjerenje. </br> Kada želite najbolje, izaberite Copy Center. Copy Center je uvijek naša puna podrška, birajte Copy Center!
  ACVIVA
  -